Başkan Gültak’tan sardalyanın başkentine sardalya heykeli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in değeri, sardalyanın başkenti Karaduvar’ın önemli bir eksiğini daha giderdi ve simge olacak, tamamen geri dönüşüm malzemelerinden yapılma sardalya heykeli diktirdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bu yıl üçüncüsü yapılacak Karaduvar Balık Festivali öncesi, Karaduvar esnafı ve halkına Sardalyayı simgeleyecek bir heykel hediye etti.

Heykelin Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğündeki hırdavat metallerin geri dönüştürülmesi ile Toros Üniversitesinden Prof. Dr. Uğurcan Akyüz ve ekibi tarafından yapıldığını belirten Başkan Gültak, “Mersin’in ve Akdeniz ilçemizin önemli bir değeri olan Karaduvar’ımızın bir eksiğini daha gidermiş olduk. Karaduvar, sardalyanın başkenti. Burada bir simge olacak heykelimizi festivalimiz öncesine yetiştiren hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Mersin’in farklı ilçelerinden, komşu illerden ve tüm Türkiye’den gelecek olan misafirlerimiz bu heykelin önünde fotoğraf çektirebilecekler. Bu da Karaduvar’ın, Akdeniz’in ve Mersin’in tanıtılmasına katkı sunacak. Karaduvar’ımıza Akdeniz ilçemize ve Mersin’imize hayırlı olsun” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir